Ketkä?

ANNA SEPPÄNEN toimitusjohtaja | eetikko

Anna on etiikan syväosaaja, joka on hankkinut monipuolisen osaamisensa muun muassa Helsingin yliopiston sosiaalietiikan tutkijana, palvelumuotoilutoimisto Palmun asiantuntijana ja Tasavallan presidentin käynnistämän nuorten syrjäytymistä ehkäisevän hankkeen hankekehityspäällikkönä. Anna auttaa työyhteisöjä yhdistämällä syvät eettiset näkökulmat arjen kokemuksiin ja viemällä määrätietoisesti hyvät ideat kestäväksi toiminnaksi. CoHumansissa Anna hoitaa toimitusjohtajan vastuita ja kehittää CoHumansin liiketoimintaa. Lue lisää Annasta.

TT, DOS. ANNE BIRGITTA PESSI vaikuttavuusjohtaja | professori (HY)

Anne Birgitta on koko menestyksekkään tutkijanuransa tutkinut myötätuntoa, arvoja ja hyväntekemistä. Viime vuodet hän on fokusoinut juuri työelämään paitsi tutkijana, myös kehittäjänä. CoHumansin tarina alkoi CoPassion-tutkimushankkeesta, joka oli Anne Birgitan kipparoima menestystarina. Kouluttajana, kehittäjänä ja valmentajana Anne Birgitta osaa yhdistää vakuuttavuuden innostavuuteen ja koskettavuuteen. Anne Birgitalla on ilmiömäinen kyky tuoda ihmisiä yhteen ja muuttaa maailmaa tutkimuksen avulla. CoHumansissa Anne Birgitan erityisenä vastuuna onkin varmistaa, tutkimusperustaisesti ja verkostoja luoden, toiminnan vaikuttavuus. Lue lisää Anne Birgitasta.

TT JENNI SPÄNNÄRI tutkimusjohtaja | tutkijatohtori (HY, ÅA, UEF)

Jenni on tutkija ja kouluttaja, jonka erityisalaa ovat viisaus, myötätunto ja innovatiivisuus, erityisesti työelämässä. Tutkijanuran lisäksi Jennillä on pitkä kokemus luennoista, kouluttamisesta ja fasilitoinnista  – sekä eri yliopistoista ja organisaatioista että tanssiopettajana. Jennillä on lisäksi taustallaan positiivinen neuroplastisuus (PNT) -ammattilaiskurssi sekä Art of Hosting -opinnot. Jenni osaa luotsata työyhteisöt lempeän päättäväisesti viisaaseen kasvuun, huumoria unohtamatta. Jenni on tutkimuksen renessanssi-ihminen, joka hallitsee sekä kvalitatiiviset että kvantitatiiviset metodit. CoHumansissa Jennin erityisalueena onkin tutkimustoiminnan johtaminen. Lue lisää Jennistä.

TUKIJOUKOT

CoHumans OYn tukijoukkoihin kuuluu strategiakonsultoinnin, palvelumuotoilun, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen ammattilaisia sekä työelämän, etiikan ja myötätunnon tutkimuksen huippuja eri yliopistoista (mm. Aalto, Edinburghin yliopisto, Stanfordin yliopisto, Karoliininen instituutti).

Asiakkaita & yhteistyökumppaneita